Met get100 haalt u meer dan 50 jaar audio-visuele-, theater- en internet-ervaring in huis.
Wij verzorgen videoreportages, trailers, multicam-captaties, documentaires enz…

 

Wie

pasfoto_bart-150x150-zwwBart Cabanier filmt en monteert met Final Cut Pro X, Soundtrack Pro, Garageband, Cubase, Photoshop.  Hij werkte van 1993-2010 als journalist, zowel bij print-media (Vacature, P-magazine, Ché, De Morgen, RifRaf…) als online (Planet Internet, VRT).

Sinds 2005 is hij aan de slag als free-lance jocam (journalist-camerman) voor ondermeer Ancienne Belgique, Moodio.TV en verschillende theaterhuizen (Het Gevolg, Kaaiman,…) en organisaties (Groen, Free-Clinic,…)

 

 

dominic-depreeuw

Dominic Depreeuw is sinds 1994 actief in de journalistiek, zowel voor tv (RTV), radio (Radio 2), als geschreven media (Suiker, Op&Doek, de Warande).  Tegelijk is Dominic een ervaren voice-over, met VRT-stemattest.

Daarnaast is hij een echt theaterbeest. In het semi-professionele veld liet hij van zich horen als speler, bedenker, regisseur , coach en jurylid. Creativiteit, taalvaardigheid en nauwkeurigheid zijn de sleutelwoorden om DDP te beschrijven.

 

 

Stijn Van De Wiel is freelance theatermaker. Hij schrijft theaterteksten, regisseert zowel stijn-van-de-wiel150professionele acteurs als doelgroepen (kinderen, jongeren, bejaarden, migranten, gevangenen, andersvaliden,…). Stijn werkte voor Het Gevolg, de Warande, Theater Stap, Kaaiman, Het Paleis, DESTUDIO/VillaNella, Theater Luxemburg, Kunstbende, Open Doek, … Hij geeft ook les: drama, regie, spel, creatief denken, …

Naast theater is Stijn actief bezig met film. Hij ontwikkelt kunsteducatieve videoprojecten voor kinderen en jongeren, en vervult als cameraman, scenarist, regisseur en of productieleider filmopdrachten (zowel fictie als non-fictie).

 

Tarieven

Standaardtarief voor de inzet van 1 medewerker bedraagt 225 euro/dagdeel (excl. BTW).
Afhankelijk van de locatie kunnen nog verplaatsingskosten in rekening gebracht worden aan 0,35 euro/km.
Voor raamcontracten kunnen gunstiger voorwaarden toegestaan worden.

Technisch

  • We gebruiken HD-camera’s zoals de Blackmagic Design Cinema Camera, de Panasonic HMC 151 of de Canon 5D MkII.
  • Voor geluidopnames beschikken we over een Zoom R24 digitale meersporen-recorder en een Tascam DR100.
  • Videomontage gebeurt in Final Cut Pro X.
  • Audiobewerking in Soundtrack Pro, Garageband en Cubase.

Contact

email: bart@get100.be

gsm: ++32 (0) 484 617 037